ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2014-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη, 17-12-2014, στο χώρο του σχολείου θα γίνει ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την πρόοδο των μαθητών όλων των τάξεων. Επίσης θα δοθούν βαθμοί για τις τάξεις Γ΄,Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄.

Ενημέρωση για τις τάξεις Α΄ και Β΄ ώρα 12:25 .

Ενημέρωση και βαθμολογία για τις τάξεις Γ΄,Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄ ώρα 13:15 .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:      1.Το Ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά.

2. Οι γονείς των μαθητών που μεταφέρονται με ΤΑΧΙ  έχουν την    υποχρέωση να κάνουν την απαραίτητη συνεννόηση με τους μεταφορείς, στην περίπτωση που πάρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους όταν σχολάσουν.

3. Επειδή οι τάξεις  θα σχολάσουν ανάλογα με το πρόγραμμά τους παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για  την ασφαλή παραμονή των παιδιών τους στο χώρο του σχολείου (δε θα περιφέρονται στους διαδρόμους - προαύλιο)  γιατί είναι δικιά τους ευθύνη.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο/η υπογραφόμενος/η...............................................................

γονέας/κηδεμόνας τ……………………………………………μαθητή/τριας της ……τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου δηλώνω ότι τ......επιτρέπω να συμμετέχει στην παιδαγωγική-διδακτική επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014στην Πάτρα, Υδροηλεκτρικό Εργοστάσιο Γλαύκου - Κλειστό Κολυμβητήριο Α.ΠΕΠΑΝΟΣ.

Τιμή εισιτηρίου : 4 €

*Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν στο σχολείο μέχρι τη Δευτέρα, 1-12-2014.

Ο/Η δηλ.....

Αίγιο, 26/11/2014

7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ                                                                          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ                                                                              7ου ΔΗΜ . ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Τηλ: 2691023501/ 6979933379

Αγαπητοί γονείς  και κηδεμόνες,

κάνουμε έκκληση στα φιλανθρωπικά αισθήματά σας και παρακαλούμε να προσφέρετε από το υστέρημά σας είδη διατροφής μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, χαρτιά υγείας κ.λπ) που θα προσφερθούν σε οικογένειες μαθητών μας που περνούν δύσκολα αυτές τις μέρες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την προσφορά σας.

Σημείωση: Τα είδη θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο χώρο του σχολείου μας μέχρι τη Δευτέρα, 15/12/2014

Με εκτίμηση

Η Δ/ντρια του Σχολείου                                                                  Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Ντούκα Παναγιώτα                                                                           Δαβανέλλου Μαρία

« Ευχαριστήριο Συλλόγου Διδασκόντων  »

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Δημ. Σχολείου Αιγίου ευχαριστεί από καρδιάς τη διαιτολόγο κα Ράπτη Γιάννα που αποδέχτηκε την πρόσκλησή του (συνεργαζόμενη με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Π.Ε. Αχαΐας),και  ενημέρωσε, τους μαθητές και τους εκπ/κούς του Σχολείου μας, για τις Διατροφικές Συνήθειες και την Πρόληψη της Παχυσαρκίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014, το σχολείο δε θα λειτουργήσει, λόγω εκλογών για ανάδειξη αιρετών αντιπροσώπων των εκπαιδευτικών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου ευχαριστεί θερμά :

1. το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας για την αγορά ενός προβολέα

2.   Τους  γονείς :

Αλέξη Ράμφο

Εύη Νταλάκα- Αλεξοπούλου

Τόνια και Βασίλη Βαΐτσα

Βάσω και Ανδρέα Σταυρόπουλο

Γιάννη Λούμσι

Μέλπω και Ανδρέα Σταυρόπουλο

Σταυρούλα Ξανθάκη-Χαρίση

Κλαίρη Σταυρίδου-Δούσκα

που έδρασαν και πάλι δυναμικά,  ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Δ/ντριας, βάφοντας εθελοντικά τρεις (3) αίθουσες του Σχολείου μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00, σας προσκαλούμε στο χώρο του Σχολείου, για ενημέρωση, σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Σχολείου, από τη Δ/ντρια  και σε θέματα που αφορούν τη μαθησιακή- εκπαιδευτική διαδικασία από τους υπεύθυνους δασκάλους των Τάξεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 09:00, στο χώρο του σχολείου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς 2014-15.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Την ημέρα αυτή οι μαθητές θα πάρουν τα βιβλία τους γι’ αυτό να

έχουν μαζί τους τις σχολικές τους τσάντες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ