ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ                  Αίγιο, 11 Σεπτεμβρίου 2020

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Σας ανακοινώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, 2020-21, θα πραγματοποιηθεί τη ∆ευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ως εξής:

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:15 και θα ανέβουν απευθείας στις αίθουσές τους,  φορώντας απαραίτητα μάσκα.

Οι γονείς της Α΄ Τάξης ( ένας γονέας-κηδεμόνας για κάθε παιδί) θα εισέλθουν στον προαύλιο χώρο μαζί με τα παιδιά τους, τηρώντας τις αποστάσεις,  για μια σύντομη ενημέρωση από τη δασκάλα της Τάξης  και μετά θα αποχωρήσουν  ενώ οι μαθητές, φορώντας τη μάσκα τους, θα μπουν στην αίθουσά τους.

Οι διδακτικές ώρες μέχρι την ώρα του αγιασμού( 10:00) θα αξιοποιηθούν για ενημέρωση σε θέματα της  πανδημίας και τη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο, παρουσία των μαθητών της Α΄ Τάξης και αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών. Οι μαθητές των υπόλοιπων Τάξεων θα αγιαστούν ξεχωριστά.

Όλοι οι μαθητές αφού  πάρουν τα βιβλία τους σε τσάντες και ό,τι άλλο υλικό υπάρχει, θα αποχωρήσουν στις 10:30 με ευθύνη των γονιών τους.

Μέσα στο κτήριο του σχολείου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν γονιό αν δεν έχει την άδεια της Διευθύντριας του σχολείου και φυσικά αν δεν φορά μάσκα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καλό είναι οι μαθητές να έχουν μαζί τους μπουκάλι με νερό και απαραίτητα, σακουλάκι για τη μάσκα.


                                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ                   Αίγιο, 17-09-2020

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή, 18-09-2020, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, μετά από απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λόγω επικίνδυνων καιρικών και μετεωρολογικών φαινομένων.


                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ                 Αίγιο, 14-11-2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ανακοινώνουμε ότι τα Σχολεία, μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας, θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα, 16/11/2020 και για δύο (2) εβδομάδες στα πλαίσια του περιορισμού της πανδημίας του covid-19.


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top