ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2015

Τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, γιορτάσαμε στο Σχολείο μας τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού εμπνευσμένη από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες.

Το πρόγραμμα της  γιορτής περιλάμβανε από τον εκπ/κό Φυσικής  Αγωγής, κο Κωσταρίδη Βασίλη, παρουσίαση των Ολυμπιακών  και αθλητικών ιδεωδώνσκυταλοδρομίες με σκυτάλες για τους μαθητές των  Α΄ και Β΄ Τάξεων, σκυταλοδρομίες με στεφάνια για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης, σκυταλοδρομίες με κυβιστήσεις σε στρώματα για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης, Baseball, σκυταλοδρομίες, αγώνα τυφλών με συνοδούς για τους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων (στον αγώνα τυφλών με συνοδούς συμμετείχαν και εκπ/κοί του Σχολείου μας), κρυπτόλεξα, σταυρόλεξα,  για τους μαθητές των Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξεων και ζωγραφική με Ολυμπιακά- Παραολυμπιακά αθλήματα για τους μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ Τάξεων.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της Διοίκησης  καις παίχτες της ομάδας του Παναιγιάλειου, οι οποίοι συζήτησαν με τα παιδιά, έλυσαν απορίες τους, μίλησαν για τις εμπειρίες τους από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό και φυσικά έπαιξαν μαζί τους ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα των μαθητών του 7ου Δημ. Σχολείου Αιγίου, ο αθλητισμός μας κάνει καλύτερους ανθρώπους  και μας μαθαίνει να ζούμε ειρηνικά, ενώθηκε με τον ήχο της τρομπέτας του Μάριου Βαλαβάνη και ακούστηκε σ ΄ όλη την πόλη.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top