ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2018

Την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου  2018 και ώρα 09:00, τελέστηκε στο Σχολείο μας ο αγιασμός για τη σχ. χρονιά 2018-19, από τους  πατέρες Βασίλειο Γιαννακόπουλο και Κων/νο Λουκόπουλο που με τη σειρά τους έδωσαν τις ευχές τους για καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπ/κούς και γονείς.

Η Δ/ντρια, κα Ντούκα Γιώτα καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους,  ενημέρωσε για το ωράριο λειτουργίας  του Σχολείου μαθητές και γονείς καθώς και για  σχετικά οργανωτικά θέματα. Ακόμα, ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την υποδοχή που επιφύλαξε στους μαθητές του Νηπ/γείου και της Α΄ Τάξης χαρίζοντάς τους σχολικά είδη και μπαλόνια.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, κος Παναγόπουλος Αθανάσιος και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγιάλειας, κος Βαρδάκης Ευστράτιος. Στο χαιρετισμό του προς τους μαθητές, εκπ/κούς και γονείς, ο κος Δήμαρχος, τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία του ΚΔΑΠ που θα λειτουργήσει στο σχολείο μας προσφέροντας δημιουργική απασχόληση στους μαθητές της πόλης κατά τις απογευματινές ώρες.

Ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κος Καρναχωρίτης Βασίλης καλωσόρισε τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπ/κούς  και ευχήθηκε δύναμη σε όλους. 

Καλή  & δημιουργική σχολική χρονιά!!!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top