ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ-ΤΡΟΥΦΟΜΠΑΛΙΤΣΕΣ

Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, οι μαθητές της Γ΄ Τάξης με τη δασκάλα τους κα  Δημητρίου Χριστίνα, έγιναν «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ», έφτιαξαν στο σχολείο τρουφομπαλίτσες με συνταγή που βρήκαν στο βιβλίο  της  «ΓΛΩΣΣΑΣ» τους. Έτσι γευτήκαμε τις δημιουργίες τους και τους δώσαμε πολλά συγχαρητήρια!!!

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, το Σχολείο μας συμμετείχε σε αγώνες καλαθοσφαίρισης στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου με τρεις ομάδες από τις Ε΄, ΣΤ1΄και Στ2΄ Τάξεις.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2020

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, στο χώρο εκδηλώσεων "ΕΣΠΕΡΟΣ".Το κέφι, ο χορός,το φαγητό,το ποτό και τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου πρόσφεραν διασκέδαση και ευχαρίστηση στους συμμετέχοντες.

Κια του χρόνου!!!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

Την Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε το Παιδικό Καρναβάλι με πλήθος  καρναβαλιστών μικρών και μεγάλων. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας συμμετείχε με το γκρουπ " Οι μάγοι του Ροζ".

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2020

Την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, τιμήσαμε, στο Σχολείο μας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης με σουβλάκια, τσίκνα, τραγούδια και χορό.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία να ψήσει και να  μας προσφέρει σουβλάκια,

                                Και του χρόνου!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top