ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2019

Την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019,στο 7ο Δημ. Σχολείο Αιγίου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο μας και ώρα 10:30, τιμήσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Μαζί μας βρέθηκαν, το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου και το Θ.Π.Κ. « Η ΜΕΡΙΜΝΑ» Πάτρας.

Όλοι μαζί δηλώσαμε περίτρανα ότι η διαφορετικότητα δεν αποτελεί εμπόδιο στη ζωή μας, αλλά μια ευκαιρία για να προσπαθήσουμε, για να παλέψουμε για τα όνειρά μας, για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Στην εκδήλωση οι μαθητές μας τραγούδησαν, παρουσίασαν μουσικοκινητικά δρώμενα και έφτιαξαν κατασκευές. Το Θ.Π.Κ. « Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  παρουσίασε κι αυτό μουσικοκινητικά δρώμενα στα οποία πήραν μέρος και μαθητές του Σχολείου μας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, κος Καλογερόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου κος Στεφανίδης Θεόδωρος και  η Κοινωνική Λειτουργός του Θ.Π.Κ. « Η ΜΕΡΙΜΝΑ»  κα Νεοφύτου Σίλια

Επίσης παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας, κος Ρούσσος Γεώργιος και η Σύμβουλος της Τοπικής Ενότητας Αιγίου κα Παρίση Αδαμαντία.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, ο οποίος συμμετείχε ενεργά, πρόσφερε πρωινό σε όλους που ετοίμασε με πολλή αγάπη.

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top