ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2016

Την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016, το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας η χριστουγεννιάτικη γιορτή 2016 που περιλάμβανε θεατρικά, τραγούδια χορευτικά. Οι  μαθητές των Α΄ και Β΄ Τάξεων και οι δασκάλες τους, κα Παπαδοπούλου Βιβή και κα Καπετσώνη Νεκταρία, ήταν υπεύθυνες της γιορτής.

Οι μαθητές των Γ’ , Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξεων συμμετείχαν στη χορωδία με την καθοδήγηση της εκπ/κού Μουσικής κας Γιαννακοπούλου  Έφης. Οι μαθητές της Α΄ Τάξης συμμετείχαν με το θεατρικό «Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη», οι μαθητές της Β΄ Τάξης με το θεατρικό «Η απαγωγή του Αη Βασίλη», οι μαθητές της Δ΄ Τάξης με το θεατρικό « Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» που παρουσίασαν και στο Πάρκο των Χριστουγέννων στα Ψηλά Αλώνια με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της εκπ/κού Θεατρικής Αγωγής, κας Στεφανάτου Ιωάννας.

                Μετά τη γιορτή μάς επισκέφτηκε ο Άγιος Βασίλης  που μοίρασε σε όλους τους μαθητές χειροποίητα γλυκίσματα προσφορά γιαγιάς του  Σχολείου μας. Και φυσικά όμως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, με τη βοήθεια όλων των μελών του, έστησε πλούσιο μπουφέ  με νόστιμα φαγητά, γλυκά και  ποτά που τα γευτήκαμε όλοι μας  καθώς ανταλλάσσαμε ευχές αγάπης.

                Κατά τη διάρκεια της γιορτής πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με δώρα, ένα(1) tablet, μία (1) δωροεπιταγή  50€στο κρεοπωλείο «ΓΑΛΑΤΑΣ» και μία (1) δωροεπιταγή 30€ στο βιβλιοπωλείο «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΕΨΗ», που πρόσφεραν ανώνυμα γονείς του Σχολείου μας. Τα έσοδα της λαχειοφόρου δόθηκαν στο Σχολείο για αναβάθμιση του ηλεκτρονικού του εξοπλισμού. Τυχεροί ήταν: η κα  Τσόλια-Καλαντζή Βάσω(tablet), η κα Κατσιαφλιάνη Τατιάνα(δωροεπιταγή στο βιβλιοπωλείο), ο τρίτος τυχερός αναζητείται.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top