ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ

Την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019, τη Β΄ Τάξη επισκέφθηκε ο πατέρας Κων/νος Λουκόπουλος που ασχολείται με τα μελίσσια. Έδειξε στους μαθητές το βασικό εξοπλισμό του μελισσοκόμου, τη στολή του, που τον προφυλάσσει από τα τσιμπήματα των μελισσών, τον τρόπο υπνωτισμού των μελισσών με το καπνογόνο και τις κηρήθρες όπου οι μέλισσες φτιάχνουν το μέλι.Τέλος μίλησε για την κοινωνία των μελισσών, τη βασίλισσα, την εργάτρια και τον κηφήνα, καθώς και το ρόλο τους στην κυψέλη.

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, στο Σχολείο μας γιορτάσαμε την επέτειο της 25ης Μαρτίου με ποιήματα, θεατρικά και τραγούδια, Οι μαθητές των Ε1, Ε2 και ΣΤ και οι δάσκαλοί τους κος Σταθακόπουλος Θανάσης, κα Γιαννοπούλου Φανή και κος Γεωργόπουλος Λάμπης ήταν υπεύθυνοι για την οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης . Την καθοδήγηση και διδασκαλία των τραγουδιών είχε η εκπ/κός Μουσικής του Σχολείου μας κα Γιαννακοπουου Έφη.

Μετά το τέλος της γιορτής οι μαθητές μας συμμετείχαν στη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων, στα Ψηλά Αλώνια. Φέτος το στεφάνι, εκ μέρους των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το κατέθεσαν οι μαθήτριες του Σχολείου μας, Αναγνωστοπούλου Νικολίνα και Χαρίση Γεωργία.

Τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019, οι μαθητές μας συμμετείχαν και στην επίσημη παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821.

 

ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ

Την Παρασκευή,  1 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ». Μικροί και μεγάλοι μασκαρεμένοι και μη, γευτήκαμε νόστιμα εδέσματα και χορέψαμε σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019

Την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στους δρόμους του Αιγίου το Παιδικό Καρναβάλι 2019. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας συμμετείχε με το πολυπληθές γκρουπ «ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ»

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ 2019

Την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2018 μασκαρευτήκαμε , χορέψαμε και διασκεδάσαμε  στο προαύλιο του Σχολείου μας, ενώ οι μαμάδες Βάσω Σταυροπούλου και Άννα Παπαδοπούλου μας έφτιαξαν ποπ-κορν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top