ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2018-19

Τη σχ. χρονιά 2018-19 οι εκπ/κοί του Σχολείου μας υλοποιούν ένα(1) πρόγραμμα Αγωγής Υγείας και ένα (1) Περιβαλλοντικής Εκπ/σης:

ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

1.  Τ. Ένταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ", υπεύθυνη εκπ/κός κα Νικολακοπούλου Φωτεινή.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

1. Β΄ Τάξη " Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ", υπεύθυνη εκπ/κός κα Καπετσώνη Νεκταρία.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2018

Την Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στο χώρο του Σχολείου μας..

Υπεύθυνοι οργάνωσης και παρουσίασης ήταν οι μαθητές των Α΄ & Β΄ Τάξεων και οι δασκάλες τους κα Γκοτσοπούλου Δέσποινα και κα Καπετσώνη Νεκταρία. Παρουσίασαν το «Ταξίδι των Αισθήσεων»  και την «Αναπαράσταση της Γέννησης».

Οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης παρουσίασαν το μουσικοχορευτικό θεατρικό «Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν» σε καθοδήγηση της κας Νικολάου Πλουσίας.

Επίσης, στην εκδήλωση ακούστηκαν και όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές των Γ΄ , Δ΄, Ε΄& ΣΤ΄ Τάξεων με την καθοδήγηση της κας Γιαννακοπούλου Έφης.. Τα τραγούδια συνόδευσε με το ακορντεόν η κα Παπαευθυμίου Έφη.

Μετά το τέλος της γιορτής μικροί και μεγάλοι ανταλλάξαμε ευχές  και γευτήκαμε τα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ που ετοίμασαν με πολλή αγάπη οι γονείς του Σχολείου μας .

 

                                                                                  Και του Χρόνου!!!

 

 

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018, οι μαθητές όλων των Τάξεων του Σχολείου μας, με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς Γεωργόπουλο Λάμπη, Σταθακόπουλο Θανάση, Γιαννοπούλου Φανή, Ρηγοπούλου Μαργαρίτα, Μαραγκού  Κων/να, Καπετσώνη Νεκταρία, Γκοτσοπούλου Δέσποινα, Τσιοφύλα Νικόαλαο και Ντούκα Γιώτα,  επισκέφθηκαν την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου. Πρώτος σταθμός ήταν ο Κήπος των Ηρώων. Εκεί ξεναγηθήκαμε και γνωρίσαμε, με παραστατικό τρόπο από τον ξεναγό, την ιστορία της Εξόδου των Μεσολογγιτών το 1826. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε στην Πινακοθήκη όπου είδαμε έργα τέχνης σπουδαίων ζωγράφων με θέματα την επανάσταση και την Έξοδο του Μεσολογγίου. Στον τελευταίο μας σταθμό είδαμε από κοντά τον τόπο του αλατιού, τις Αλυκές Μεσολογγίου και ενημερωθήκαμε για  τον τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας του.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΚΑΜΕ

Την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, στο Σχολείο μας φιλοξενήσαμε τους εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές του ΕΚΑΜΕ ΑμΕΑ Αιγίου. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία και οργανώθηκε από τις δασκάλες του Τμήματος Ένταξης, Μπαλή Αφροδίτη και Νικολακοπούλου Φωτεινή μαζί με τους μαθητές των Γ΄ & Δ΄ Τάξεων, Οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές έπαιξαν, χόρεψαν, ζωγράφισαν και έμαθαν διασκεδάζοντας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε στους φιλοξενούμενους πλούσιο πρωινό που ετοίμασαν οι γονείς των Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξεων καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, που παραβρέθηκαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της προσπάθειας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2018

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, με όμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μας περιμένει και φέτος να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά του για ενίσχυση των εσόδων του που θα διατεθούν σε ανάγκεςτων μαθητών μας αλλά και του Σχολείου.  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top