ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Την Τετάρτη, 23-12-2015, πραγματοποιήθηκε, στο αίθριο του Σχολείου η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Οι μαθητές της Α΄ Τάξης με τη δασκάλα τους κα Καπετσώνη Νεκταρία παρουσίασαν το θεατρικό «Τα παιδιά του κόσμου». Ο ι μαθητές της Β΄ Τάξης με τη δασκάλα τους κα Ρηγοπούλου Μαργαρίτα παρουσίασαν το θεατρικό «Τα ξωτικά του Αϊ –Βασίλη» και οι μαθητές  της Γ΄ Τάξης με τη δασκάλα τους κα Παπαδοπούλου Βιβή παρουσίασαν το θεατρικό «Ένα δέντρο μια φορά-Σύγχρονα Χριστούγεννα».Οι μαθητές των Δ΄ , Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξεων  με τη συμμετοχή τους στη χορωδία, με υπεύθυνη την κα Γιαννακοπούλου Έφη, μας τραγούδησαν όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το σχολείο μας επισκέφθηκε και ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε γλυκίσματα και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια φτιαγμένα από το γονέα του σχολείου μας κο Ράμφο Αλέξη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με δώρα μια (1) γαλοπούλα και ένα (1) ζευγάρι παιδικά αθλητικά παπούτσια που πρόσφερε ανώνυμα, γονέας του Σχολείου μας. Τα έσοδα της λαχειοφόρου δόθηκαν στο Σχολείο για αντιμετώπιση αναγκών. Τυχεροί ήταν ο Γιώργος Καυκάς  (μία γαλοπούλα) και η Κλαίρη Σταυρίδου ( ένα ζευγάρι παιδικά αθλητικά παπούτσια).

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και  αντάλλαξαν ευχές γύρω από πλούσιο μπουφέ, που ετοίμασαν οι γονείς και οι κηδεμόνες του Σχολείου μας και περιλάμβανε φαγητά, ποτά κι γλυκά.

Ακόμα, όλοι μαζί στείλαμε δώρα σε όλους τους συνανθρώπους μας  σκορπίζοντας ευχές στον ουρανό για ΦΙΛΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΥΓΕΙΑ με τη βοήθεια πυροτεχνημάτων, προσφορά του γονέα μας, κου  Αργύρη Βαρβία.

Καλή Χρονιά !!!              Και του χρόνου  !!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Top